2image

IM Informatie Management

Web ontwikkeling
Informatie management
Geo informatica
  • Advies diensten - 2Image biedt u adviesdiensten op het brede front van informatiemanagement. Onze adviseurs hebben elk diepgaande specialismen binnen dit vakgebied en helpen u graag vanuit hun professionaliteit en gedrevenheid.
  • Inrichten van IM - Uw strategie en initiatieven, maar ook zaken als veranderende wetgeving vereisen aanpassingen in het informatiemanagement. 2Image ondersteunt u daarbij.
  • Organisatie scan - Zoeken en vinden is een specialisme apart. Om de beschikbare expertise optimaal in te zetten is specialistisch advies nodig. Onze experts zijn in staat om voor u een organisatiescan te maken zodat dat 'recall' (opbrengst) en 'precision' (precisie, ruisonderdrukking) optimaal zijn.
  • Ontwikkelen van een Businesscase - Organisaties vragen steeds vaker om een financiĆ«le onderbouwing bij de introductie van nieuwe systemen en methoden. Wij kunnen uw organisatie ondersteunen een Business Case op te laten stellen met daarin een helder overzicht van de kosten en baten van uw project of programma, maar ook de impact die het op de staande bussiness heeft.

This web page was built with Mobirise site themes